Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Решавање проблема водоснабдевања у Давидовцу

Председник СО Сврљиг Небојша Антонијевић и помоћник председнице општине Мирослав Марковић, протекле недеље присуствовали су збору у селу Давидовац који је на дневном реду имао једну тачку – “Решавање проблема водоснабдевања“.

davidovac-01

Наиме, мештани Давидовца имају проблем у водоснабдевању, па вода из сеоског водовода не стиже до сваке куће у селу, поготову до оних које су на узвишењу. Из тог разлога председник села Славко Драгићевић, а на иницијативу већег броја житеља, сазвао је збор, те позвао представнике општине Сврљиг, како би се овај проблем у што краћем временском периоду решио.

Добили смо позив од мештана Давидовца и представника Месне заједнице како би смо заједничким снагама што пре решили проблем водоснабдевања из сеоског водовда. У најкраћем року изашли смо и на терен како би на лицу места установили где је настао проблем и нашли начин за његово решавање, рекао је Марковић.

davidovac-03

Он истиче да је на основу анализа стања на проблему закључено да је проблем техничке природе, те да ће Општина Сврљиг и МЗ Давидовац, у сарадњи са надлежним службама у најкраћем могућем року решити проблем како би се водоснабдевање нормализовало.

Најновије на порталу Општине Сврљиг