Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Проглашена најлепша дворишта и терасе у 2016. години

Јуче су у салону Центра за туризам, културу и спорт проглашена најлепша дворишта и терасе у 2016. години. У име општине Сврљиг манифестацији је присуствовао помоћник председнице општине Сврљиг Мирослав Марковић.

Комисија у саставу Тихомир Виденовић – Покрет горана Сврљиг, Лела Ивковић – Фонд за заштиту животне средине општине Сврљиг и Славиша Миливојевић испред Центра за туризам, културу и спорт одлучила је да је најлепше двориште у 2016. години Костадиновић Драгане и Синише из улице 12. новембра.

miroslav-markovic

У интересу нам је да наша општина буде лепша и сређенија. Као локална самоуправа са задовољством подржавамо овакве и сличне манифестације, рекао је Марковић.

Другу награду освојили су Рада и Предраг Павловић из улице М. Тренчића 11, а треће место припало је Мартић Ани и Стакић Момиру из Хаџићеве улице број 79.

Јуче су додељене награде и за уређење сеоских дворишта.

Награде за најлепше сеоско двориште освојили су Станојевић Драги и Миломир из Нишевца и Стаменковић Дренка и Предраг из Округлице.

Награде за најуређеније двориште за насеља добили су Велојић Славица и Богољуб из насеља Лукавица – ул. Лукавичка 51 и Бојић Мариола и Сретен из улице М. Милошевића број 22.

Прву награду за најуређенију терасу добили су Антић Слађана и Благоје из улице 13. Октобар 28, док је друга награда припала Лазаревић Звездани и Драгану из улице М. Тренчић 5.

Сви награђени добили су новчане награде, претплату за часопис “Моја лепа башта“, по три саднице из расадника Покрет горана Сврљиг, дипломе и похвале.

Најновије на порталу Општине Сврљиг