Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Нови предлози и нове идеје младих Сврљижана

У среду, 2. новембра, одржана је трећа акција ‚‚Дан отворених врата“ која има за циљ побољшање живота младих у сврљишкој општини.

Интересовање младих за ову акцију је и даље значајно, радо долазе, дају своје предлоге, износе идеје и ставове, критике и похвале.

Помоћник председнице општине Мирослав Марковић, иницијатор ове акције, истиче да пристиже велики број конструктивних предлога и идеја за унапређење самог Сврљига и живота младих.

Општина Сврљиг настоји да побољша и обогати садржај живота младих у Сврљигу. Посебно ми је драго зато што долазе људи из разних структура младих, млади родитељи, студенти, средњошколци, тренутно незапослена лица и други. Свако од њих има одређену идеју која може значајно утицати на позитивно унапређење града. Конкретно, неки предлози који су јуче изнесени су изградња још једног игралишта за децу, постављање визуалне сигнализације на пружном прелазу, као и идеје да се у Основној и Средњој школи у наредном периоду  одрже предавања о превентивној стоматологији и заштити животне средине, каже Марковић.

Наредна акција ‚‚Дан отворених врата“ биће одржана у среду, 9. новембра, у периоду од 10 до 13 часова.

Најновије на порталу Општине Сврљиг