Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Солидарност и помоћ када је најпотребније

У среду, 9. новембра, помоћник председнице општине Сврљиг Мирослав Марковић и општински већник Тарзан Асановић обишли су породичну кућу Драгана Малићевића у селу Нишевац који живи у веома тешким условима.

nisevac-kuca4

Кућа која се налази на крају села, у којој живи шесточлана породица Малићевић је дотрајала, кров прокишњава и ствара додатне проблеме укућанима. С обзиром да кућа није од чврстог материјала, повећана влажност изазива отпадање појединих делова зидова и таванице.

nisevac-kuca2

На основу информација са терена и општинског већника Асановића, обишли смо породицу Малићевић која живи у изузетно тешким условима у Нишевцу. Њихов највећи проблем у овом тренутку јесте дотрајао кров на породичној кући који прокишњава, па самим тим ова породица нема адекватне услове за живот, каже Марковић.

Марковић истиче да је неопходно у што краћем року, пре зиме и снега, пронаћи адекватно решење за помоћ приликом санације крова на кући породице Малићевић која живи у тешким економским условима.nisevac-kuca3

 

Потрудићемо се да уз логистичку помоћ Општине Сврљиг и донација од стране привредних субјеката и хуманиста добре воље, заједно помогнемо да ова породица добије кров над главом, поручио је Марковић.

Најновије на порталу Општине Сврљиг