Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Пријем за фудбалере Школе фудбала “Аца Мента“

Данас је у сали СО Сврљиг организован пријем фудбалера Школе фудбала “Аца Мента“ и управе.

Пријем су приредили помоћник председнице општине Сврљиг Мирослав Марковић и народни посланик Милија Милетић који су окупљеним дечацима и руководству клуба на челу са тренером Рацом Ментовићем поделили пригодне поклоне, као мали знак пажње да општина брине о најмлађима.

Aca-Menta-SF

ШФ “Аца Мента“ била је успешна на завршници ФФА такмичења за првака Србије у сезони 2016/2017 где су дечаци 2002. годиште и млађи освојили друго место у конкуренцији од 100 екипа, док су дечаци 2004. годиште и млађи освојили треће место у конкуренцији од 70 екипа.

Ови дечаци се такмиче и у лигама Фудбалског савеза Ниша за млађе цицибане, цицбане, петлиће и пионире.

Честитам вам на успесима. Сврљиг као једна од најсиромашнијих општина у Србији остварује веома позитивне реузлтате на свим пољима и ово што сте ви постигли за нас је велики успех. Ми као општина издвајаћемо више за спорт, конкретно за клубове који у својим редовима имају већи број деце, рекао је Милетић.

Miletic

Иначе, капитени обе екипе, у знак захвалности, уручили су народном посланику Милији Милетићу сребрну и бронзану медаљу које су освојили на такмичењима у Гроцкој и Обреновцу.

Најновије на порталу Општине Сврљиг