Општина Сврљиг

Радетова 31, 18360 Сврљиг

+381 (18) 821 018

Контакт телефон

Радно време

Пон. - Пет. 7:00 – 15:00

Одржана 34. седница СО Сврљиг

У уторак, 18. фебруара, одржана је 34. редовна седница Скупштине општине Сврљиг.

На овој седници усвојен је Предлог одлуке о измени и допуни одлуке о буџету Општине Сврљиг за 2020. годину, Предлог решења о усвајању измена и допуна финансијског плана СО Сврљиг за текућу годин, Предлог одлуке о ангажовању буџетске ревизије завршног рачуна буџета Општине Сврљиг за период од 1.1.2019. до 31.12.2019. године, Предлог ЛПА за запошљавање за текућу годину, Предлог одлуке о измени одлуке о финансијској помоћи за вантелесну оплодњу у Општини Сврљиг, Предлог одлуке о измени  о финансијској подршци породици са децом основношколског узраста, Предлог решења о усвајању извештаја о раду Општинског штаба за ванредне ситуације за прошлу годину, Предлог решења о усвајању плана рада Општинског штаба за ванредне ситуација за текућу годину, Предлог решења о усвајању извештаја ЈКСП ,,Сврљиг“ о степену усклађености планираних и реализованих активности за период од 1.1.2019. до 31.12.2019. године, Предлог решења о давању сагласности на одлуку о измени програма пословања ЈКСП ,,Сврљиг“ за 2020. годину, Предлог решења о давању сагласности на правилник о раду ЈКСП ,,Сврљиг“ број 220/2020. од 10.02.2020. године.

Такође, на истој седници продужени су в.д. мандати директору ЈКСП ,,Сврљиг“ Јовану Ђорђевићу и в.д. директору ЦТКС Сврљиг Мирославу Марковићу.

Уједно, усвојена је и допуна коју је доставила одборничка група Уједињене сељачке странке, а тиче се будућих радова на инфраструктури и изградњи Сврљига.

Најновије на порталу Општине Сврљиг

Извештај о реализованој расподели средстава за суфинансирање спортских организација из буџета општине Сврљиг у 2022. години

Извештај о реализованој расподели средстава за суфинансирањеспортских организација из буџета општине Сврљиг у 2022. години.

Опширније

Рани јавни увид поводом израде просторног плана подручја посебне намене мреже магистралних и разводних гасовода источне Србије са елемементима детаљне регулације

Рани јавни увид поводом израде просторног плана подручја посебне намене мреже магистралних и разводних гасовода

Опширније

Председник општине Сврљиг