Општина Сврљиг

Радетова 31, 18360 Сврљиг

+381 (18) 821 018

Контакт телефон

Радно време

Пон. - Пет. 7:00 – 15:00

Пријава детета у предшколску установу електронским путем

Предшколска установа ,,Полетарац“ Сврљиг од сада има услугу “еВртић “ која се налази на Портала еУправа – линк.

Уколико желите да Ваше дете електронским путем пријавите у предшколску установу не морате да достављате документа, јер се она аутоматски прибављају из Матичне књиге рођених, Централног регистра обавезног социјалног осигурања и Министарства унутрашњих послова.

Када родитељ, старатељ или хранитељ поднесе захтев преко Портала, предшколска установа ће доделити деловодни број захтеву и обавестити га преко Портала о даљим корацима. На Порталу можете изабрати опцију да ли ће обавештење примати на мејл или путем смс поруке.

Пријава електронским путем није могућа за родитеље који нису држављани Републике Србије.

За децу самохраних родитеља, децу жртава насиља у породици, децу са сметњама у психофизичком развоју, децу из породица које користе неки облик социјалне заштите, и др. предшколска установа је у могућности да прихвати пријаву електронским путем, али је потребно је да доставе додатну документацију на адресу електронске поште poletaracsvrljig@gmail.com, којом доказује наведени статус.

У колико родитељи нису у могућности да поднесу захтев путем електронске услуге, потребно је да преузму захтев ЛИНК, и доставе  заједно са додатном документацијом на адресу електронске поште предшколске установе  poletaracsvrljig@gmail.com.

За детаљније информације може се обратити предшколској установи ЛИНК

Предшколска установа: ,,Полетерац“, Сврљиг
Адреса: Гордане Тодоровић бб,
Телефон: 018/823-430
Електронска адреса: poletaracsvrljig@gmail.com

Најновије на порталу Општине Сврљиг