Општина Сврљиг

Радетова 31, 18360 Сврљиг

+381 (18) 821 018

Контакт телефон

Радно време

Пон. - Пет. 7:00 – 15:00

Одржана конститутивна седница СО Сврљиг

У четвртак, 20. августа, одржана је конститутивна седница Скупштине општине Сврљиг у сали Центра за туризам, културу и спорт.

На првој седници изабрано је општинско руководство и то председник општине Сврљиг, председсеник Скупштине општине Сврљиг, као и њихови заменици, те чланови Општинског већа и секретар СО Сврљиг.

За председника општине Сврљиг изабран је Мирослав Марковић, а за његовог заменика изабран је Влада Пејчић.

Већином гласова за председник СО Сврљиг изабран је Милан Михајловић, док ће његова заменица бити Татјана Лазаревић, председница СО Сврљиг у прошлом скупштинском сазиву.

На данашњој Скупштини уместо Мирослава Марковића на место директора Центра за туризам, културу и спорт изабрана је Милена Ристић, радник ове установе.

Такође, одборницима је предочен извештај Изборне комисије о спроведеним изборима који су одржани 21. јуна ове године.

Најновије на порталу Општине Сврљиг

Извештај о реализованој расподели средстава за суфинансирање спортских организација из буџета општине Сврљиг у 2022. години

Извештај о реализованој расподели средстава за суфинансирањеспортских организација из буџета општине Сврљиг у 2022. години.

Опширније

Рани јавни увид поводом израде просторног плана подручја посебне намене мреже магистралних и разводних гасовода источне Србије са елемементима детаљне регулације

Рани јавни увид поводом израде просторног плана подручја посебне намене мреже магистралних и разводних гасовода

Опширније

Председник општине Сврљиг