Општина Сврљиг

Радетова 31, 18360 Сврљиг

+381 (18) 821 018

Контакт телефон

Радно време

Пон. - Пет. 7:00 – 15:00

Развој привреде и отварање нових радних места приоритет свих приоритета

Председник општине Сврљиг Мирослав Марковић и председник Скупштине општине Сврљиг Милан Михајловић данас су посетили компанију ,,Еурокомфорт“ која се бави прозиводњом и пласманом обуће на инострано тржиште.

Ова фирма са радом је почела прошле године, а упошљавање радника врши се по фазама. До сада упошљено је око стотину радника, а до нове године створиће се услови за упошљавање још људи.

Председник општине Мирослав Марковић иситче да се интензивно ради на довођењу нових инвеститора, али да је приоритет ојачати домаће привреднике који су окосница развоја Сврљига.

Циљ је да уз помоћ државе и локалне самоуправе дођемо до нових радних места за наше Сврљижане – отварањем нових фирми и компанија у Сврљигу. Такође, велику пажњу морамо посветити и локалним привредницима који упошљавају наше људе и који желе да на било који начин прошире своју производњу, рекао је председник општине Мирослав Марковић.

Председник СО Сврљиг Милан Михајловић је истакао да је општина вољна да много више улаже и помаже привреди, у циљу отварања нових радних места кроз активирање и покретање нових радних погона сврљишких фирми и фирми инвеститора који послују на територији сврљишке општине.

Најновије на порталу Општине Сврљиг

Јавни конкурс за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације стамбених објеката на територији општине Сврљиг

Јавни конкурс за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације стамбених објеката на територији

Опширније

Председник општине Сврљиг