Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Представници Општине Сврљиг у оквиру кампање ,,Подршка локалним привредницима” посетили фирму ,,Трилорд”

Председник општине Сврљиг Мирослав Марковић, председник СО Сврљиг Милан Михајловић и општински већник задужен за развој привреде Игор Николић обишли су данас у оквиру кампање ,,Подршка локалним привредницима” фирму ,,Трилорд”.

Они су са директором Ранком Јовићем и његовим замеником Ненадом Јовићем разговарали о развоју и раду ове фирме која упошљава нешто мало више од 130 радника.

Председник општине Сврљиг Мирослав Марковић истакао је да је општина спремна да помогне локалним привредним субјектима и да озбиљно уђе у решавање свих проблема који приватници имају.

Директор фирме ,,Трилорд“ Ранко Јовић каже да ова фирма има коректну сарадњу са општином и изразио је надање да ће бити још боља и успешнија у даљем периоду.

Фирма ,,Трилорд“ извози производе од дрвета и сунђера и постоји озбиљна намера да се производња увећа, а самим тим и број радника у будућем периоду.

Председник СО Сврљиг Милан Михајловић истиче да Сврљиг има доста привредних субјеката без обзира на величину општине, те да ће се уз бољу сарадњу привредника са локалном самоуправом створити повољнији амбијент за напредак и упошљавање још већег броја људи.

Игор Николић, општински већник, истакао је да се кампања ,,Подршка локалним привредницима” наставља у току следеће недеље када ће општинско руководство посетити и остале привреднике на територији Сврљига.

Најновије на порталу Општине Сврљиг