Општина Сврљиг

Радетова 31, 18360 Сврљиг

+381 (18) 821 018

Контакт телефон

Радно време

Пон. - Пет. 7:00 – 15:00

Председник општине обишао службе на терену

Председник општине Мирослав Марковић са својим најближим сарадницима обишао је данас све ангажоване службе на терену како би са њима разговарао о стању и  проблемима.

У току јучерашњег јутра радници Зимске службе очистли су комплетан пут од Тијовца до Бучума, где је било много посла због обилног леда и грана које су закрчиле сеоске путеве.

Такође, на поправци електромреже ангажовано је 25 радника из Сврљига и других места, њих је такође обишао председник Мирослав Марковић и његов заменик Влада Пејчић са сарадницима како би се уверили са стањем на терену и проблемима који су задесили раднике, али и сво становништво у сврљишким селима.

Председник Марковић је истакао да се интензивно ради на поправци и санацији штете, те да се стабилизација у снабдевању електричном енергијом може очекивати од понедељка.

Најновије на порталу Општине Сврљиг

Рани јавни увид поводом израде просторног плана подручја посебне намене мреже магистралних и разводних гасовода источне Србије са елемементима детаљне регулације

Рани јавни увид поводом израде просторног плана подручја посебне намене мреже магистралних и разводних гасовода

Опширније

Извештај о реализованој расподели средстава за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Сврљиг из буџета општине Сврљиг у 2022. години

Извештај о реализованој расподели средстава за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног

Опширније

Председник општине Сврљиг