Општина Сврљиг

Радетова 31, 18360 Сврљиг

+381 (18) 821 018

Контакт телефон

Радно време

Пон. - Пет. 7:00 – 15:00

Пети третман дезинсекције комараца у Сврљигу

Предузеће Друштво за дезинфекцију, дезинсекцију и дератизацију ЕКО-САН ПЛУС Д.О.О. обавештава грађане Сврљига да ће 27.09.2021. године 7,00 часова обавити пети третман дезинсекције комараца и пети ларвицидни третман комараца на територији градског насеља.

Третираће се следеће локације:

  • Спортски центар „Пастириште“,
  • градски парк,
  • зелена површина испред зграде Општинске управе Сврљиг.

Да би се овај третман успешно реализовао и избегле нежељене последице упозоравају се грађани да у време третмана не бораве на поменутим локацијама нити да изводе кућне љубимце.

Пчелари се обавештавају да предузму мере заштите пчелињих друштава.

Ларвицидни третман ће бити обављен на воденим површинама на градском подручју.

Третман ће бити обављен еколошким препаратом на бази регулатора раста са специфичним дејством на ларве комараца.Препарат је нешкодљив за водену фауну и остале организме те не изискује посебне мере предострожности.

У случају неповољних временских прилика третмани се одлажу за први наредни дан За све додатне информације у вези овог третмана грађани могу да се обрате на тел. 011-319-26-42.

Најновије на порталу Општине Сврљиг

Рани јавни увид поводом израде просторног плана подручја посебне намене мреже магистралних и разводних гасовода источне Србије са елемементима детаљне регулације

Рани јавни увид поводом израде просторног плана подручја посебне намене мреже магистралних и разводних гасовода

Опширније

Извештај о реализованој расподели средстава за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Сврљиг из буџета општине Сврљиг у 2022. години

Извештај о реализованој расподели средстава за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног

Опширније

Председник општине Сврљиг