Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Трећи пријем грађана код председника општине

Данас је одржан трећи пријем грађана код председника општине Сврљиг Мирослава Марковића.

Као и протеклог четвртка и данас се велики број грађана јавио за разговор са председником Марковићем.

Данас су грађани имали прилику да изнесу своје проблеме у већем броју комуналне природе. Одређени број грађана дошао је код председника да затражи помоћ и подршку у решавању појединих инфраструктурних проблема, како на сеоском подручју, тако и у самом градском насељу.

Такође, грађани су са председником разговарали о социјалним питањима, упошљавању и о разним програмима подршке општине и Националне службе за запошљавање у овој и наредној 2021. години.

Вредно је рећи да су грађани данас могли одмах да добију одговоре на питања у вези инфраструктуре од представника службе за дирекцијске послове Сретена Стевановића.

Наш примарни задатак је да решимо све нагомилане проблеме наших грађана. Лично ћу се заузети око свега што је у мојој надлежности како би на најбољи начин покушао да решим и помогао мојим грађанима, поручио је председник општине Сврљиг Мирослав Марковић.

Марковић је најавио да ће и наредног четвртка у истом термину разговарати са грађанима о свим проблемима. Он је позвао све младе људе да дођу и изнесу своје проблеме, идеје и запажања, те да се активније укључе у рад локалне самоуправе.

Најновије на порталу Општине Сврљиг