Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Начелник Нишавског управног округа посетио Сврљиг

Председник Општине Мирослав Марковић, председник СО Сврљиг Милан Михајловић и народни посланик Милија Милетић састали су се данас са начелником Нишавског управног округа Петром Бабовићем и његовим сарадницима.

Данас је на састанку било речи о развоју Нишавског округа и општине Сврљиг.

Председник општине Сврљиг Мирослав Марковић говорио је о приоритетима за које ће се залагати, а то су индустријска зона, решавање проблема са водоводном мрежом и отпадних вода, те упошљавање Сврљижана.

Народни поосланик Милија Милетић истакао је да Општина Сврљиг има добру сарадњу са Нишавским управним округом и да ће се таква пракса наставити и на даље.

Он је дотакао тему реконструкције пута од Малчанске петље до Књажевачке улице, рекавши да би изградњом те деонице Општина Сврљиг, а и друге општине и њихови грађани знатно уштедели, знајући да се свакодневно путује до Ниша и назад.

Милетић је овом приликом поручио да ће наставити да се залаже да се тај пут коначно доведе у ред, а уједно је искористио прилику и од начелника Бабовића захтевао да се и Нишавски управни округ укључи како би се што пре овај пројекат финиширао.

Начелник Бабовић је истакао да ће се заложити да се горући проблеми Сврљига реше и потврдио да ће сарадња са овом општином бити настављена као и до сада.

Најновије на порталу Општине Сврљиг