Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Представници Општине Сврљиг у оквиру кампање ,,Подршка локалним привредницима” посетили фирму ,,МИН ДИВ”

Председник општине Сврљиг Мирослав Марковић, председник СО Сврљиг Милан Михајловић и општински већник задужен за развој привреде Игор Николић обишли су данас у оквиру кампање ,,Подршка локалним привредницима” фирму ,,МИН ДИВ” и разговарали са директором Слободаном Русићем.

Председник општине Сврљиг Мирослав Марковић рекао је да сарадња између локалне самоуправе и привредних субјеката мора бити чвршћа и боља у сваком смислу те речи, јер само на тај начин створиће се повољнија привредна клима и могућност за отварање нових радних места у Сврљигу.

Директор Русић је са представницима општине разговарао о пословању и евентуалној сарадњи око уређења прилазног пута ка фабрици који треба бити знатно ојачанији због великог терета који се одвози и довози у ,,МИН ДИВ“.

У плану је изградња тог пута и заједно ћемо радити на томе. Хвала вам што желите да помогнете када је у питању донација у виду адекватног ојачања која би се директно уградило испод асфалтне масе што би знатно утицало на дуговечност те саобраћајнице, рекао је Марковић.

Председник Скупштине општине Сврљиг Милан Михајловић каже да би већ наредне године привредна ситуација у Сврљигу била знатно повољнија, те да би се створили услови за проширење многих фирми што би значило упошљавање још већег броја људи.

Најновије на порталу Општине Сврљиг