Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Одржан седми пријем грађана код председника општине Сврљиг

У петак, 16. октобра, одржан је седми пријем грађана код председника општине Сврљиг Мирослава Марковића.

За разговор са председником јавило се 15 Сврљижана, а о проблемима телефонским путем Марковић је разговарао са троје људи.

Председника су овог петка посетили и мештани Попшице и Пирковца, али и других околних села који су са њим разговарали о инфраструктурним проблемима и активностима у 2021. године у оквиру акције ,,На динар, три динара“.

На пријем дошло је више младих него раније, а неки од њих дошли су са идејама које би свакако позитивно утицале на развој заједнице и узете су у разматрање.

Председник општине Мирослав Марковић поручио је да се због великог интересовања грађана који имају проблеме ифраструктурне, комунелне и проблеме сличне природе режим пријема мења. Наиме, сви који имају наведене проблеме потребно је да од понедељка до среде у времену од 7 до 15 часова позову 018/821-018 и том приликом оставе своје податке (име и презиме) и да пријаве проблем, како би председник општине на пријем позвао и директоре и представнике локалних предузећа и установа и узајамно одмах решавали проблеме.

Идеја је да будемо бржи и продуктивнији, имамо нагомилане проблеме, решавамо их, а верујем да ћемо реорганизацијом бити ефикаснији, а сви грађани задовољнији, рекао је Марковић.

Најновије на порталу Општине Сврљиг