Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Представници Општине Сврљиг у оквиру кампање ,,Подршка локалним привредницима” посетили фирму ,,Конфекција Давид”

Председник општине Сврљиг Мирослав Марковић и председник Скупштине општине Сврљиг Милан Михајловић обишли су данас у оквиру кампање ,,Подршка локалним привредницима” фирму ,,Конфекција Давид” и разговарали са директором Драганом Милановићем и његовим сарадницима.

Председник општине Мирослав Марковић истакао је да сарадња са привредним субјектима на територији сврљишке општине мора бити на највишем нивоу како би пословна клима у Сврљигу била знатно повољнија.

На састанку било је речи о пословању, потребама и проблемима са којима се сусреће ова фирма, као и остале фирме из текстилне бранше.

Директор Миловановић као један од проблема навео је улицу која је дотрајала због веома фреквентног камионског саобраћаја, а која значи и Машинској индустрији и овој конфекцији за пласман и превоз робе.

Председник Марковић је истакао да ће улица, у којој се налази ,,Конфекција Давид“ и ,,МИН ДИВ“ бити реконструисана у наредном периоду, те да је за то издат налог.

Најпре ћемо извршити санацију водоводне мреже, а потом, уз помоћ фирме ,,МИН ДИВ“ која ће у саобраћајницу уградити бетонске прагове ради ојачања пута пре асфалтирања, комплетирати и преуредити ову улицу, рекао је Марковић.

Председник СО Сврљиг Милан Михајловић изразио је задовољство што општина остварује бољу сарадњу са привредницима и што ће се врло брзо створити повољнија клима за упошљавање још већег броја људи у домаћим фирмама у Сврљигу.

Најновије на порталу Општине Сврљиг