Општина Сврљиг

Радетова 31, 18360 Сврљиг

+381 (18) 821 018

Контакт телефон

Радно време

Пон. - Пет. 7:00 – 15:00

Сврљигу одобрена средства за два пројекта

Протекле недеље председник општине Сврљиг Мирослав Марковић потписао је у Београду два уговора који се тичу реализације пројеката из области спорта и туризма.

Он се најпре у Кабинету министарства за недовољно развијена подручја састао са министром Новицом Тончевим где је разговарао о статусу и положају општине, те идејама за даљи напредак и уређење Сврљига.

Ово Министарство суфинансираће пројекат изградње тениског теран и израде пројектне документације за уређење Преконошке пећине.

Председник општине Мирослав Марковић позвао је министра да обиђе Сврљиг, радове на изградњи тениског терена и чувену преконошку Пећину.

Најновије на порталу Општине Сврљиг

Извештај о реализованој расподели средстава за суфинансирање спортских организација из буџета општине Сврљиг у 2022. години

Извештај о реализованој расподели средстава за суфинансирањеспортских организација из буџета општине Сврљиг у 2022. години.

Опширније

Рани јавни увид поводом израде просторног плана подручја посебне намене мреже магистралних и разводних гасовода источне Србије са елемементима детаљне регулације

Рани јавни увид поводом израде просторног плана подручја посебне намене мреже магистралних и разводних гасовода

Опширније

Председник општине Сврљиг