Општина Сврљиг

Радетова 31, 18360 Сврљиг

+381 (18) 821 018

Контакт телефон

Радно време

Пон. - Пет. 7:00 – 15:00

Председник општине обишао школу у Гушевцу

Протекле недеље директор Основне школе Добрила Стамболић проф. Милан Богдановић и председник општине Сврљиг Мирослав Марковић обишли су са представницима сектора за изградњу, надзор и комуналне делатности Општине Сврљиг основну школу у Гушевцу.

Сам објекат школе је у лошем стању и потребно је што пре предузети одређене мере и отпочети радове на реконструкцији како би се створили бољи услови за децу која овде похађају наставу, рекао је председник Марковић.

Увидом у стање објекта надлежни су предложили да се најпре замени дотрајала столарија, која није промењена највероватније од изградње овог објекта, а потом да се врше ситне корекције и реконструкције крова и ојачање појединих зидова.

Задовољан сам иницијативом новог дирекотра Милана Богдановића коју показује по питању матичне школе у Сврљигу и сеоских школа широм општине. Сигурно је да школе у селима имају проблеме и ми ћемо их заједнички решавати, поручио је Мирослав Марковић.

Након обиласка Гушевца, најављен је обилазак и других школа и истурених одељења ОШ ,,Добрила Стамболић“.

Најновије на порталу Општине Сврљиг

Рани јавни увид поводом израде просторног плана подручја посебне намене мреже магистралних и разводних гасовода источне Србије са елемементима детаљне регулације

Рани јавни увид поводом израде просторног плана подручја посебне намене мреже магистралних и разводних гасовода

Опширније

Извештај о реализованој расподели средстава за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Сврљиг из буџета општине Сврљиг у 2022. години

Извештај о реализованој расподели средстава за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног

Опширније

Председник општине Сврљиг