Општина Сврљиг

Радетова 31, 18360 Сврљиг

+381 (18) 821 018

Контакт телефон

Радно време

Пон. - Пет. 7:00 – 15:00

Председница на хуманитарној представи

Председница општине Сврљиг Јелена Трифуновић присуствовала је хуманитарној представи “За Јованин дом“ коју су организовали удружење “Заједно до светлости“, основна школа “Добрила Стамболић“ и средња школа “Душан Тривунац Драгош“.

– Вечерас смо видли колико сврљишка деца могу бити хумана. Јована ће од сутра моћи да се усели у своју нову кућу захваљујући донаторима и људима великог срца који су на било који начин помогли Јованин, рекла је председница општине Сврљиг Јелена Трифуновић.

представа

Иначе, Јелена Првуловић има 27 година и живи у Драјинцу, код Сврљига. Након дуге борбе са болешћу од своје девете године, Јована преживљава праву агонију, губи функцију бубрега и годинама је на дијализи. Као једино решење била је трансплантација бубрега која је изведена пре око два месеца, а донатор је био Јованин отац.

Најновије на порталу Општине Сврљиг

Рани јавни увид поводом израде просторног плана подручја посебне намене мреже магистралних и разводних гасовода источне Србије са елемементима детаљне регулације

Рани јавни увид поводом израде просторног плана подручја посебне намене мреже магистралних и разводних гасовода

Опширније

Извештај о реализованој расподели средстава за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Сврљиг из буџета општине Сврљиг у 2022. години

Извештај о реализованој расподели средстава за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног

Опширније

Председник општине Сврљиг