Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Нови школски аутомобил

Основна школа “Добрила Стамболић“ данас је за потребе превоза деце и радника до истурених одељења од Локалне самоуправе добила нови аутомобил марке “Дачија лоџи“ који располаже најсавременијом опремом.

Том прилиокм председница општине Сврљиг Јелена Трифуновић истакла је да је Општина Сврљиг овим потезом створила могућност да уштеде у потрошњи горива буду значајне. Она додаје да ће возило бити на располагању за превоз радника и деце Основне школе у Сврљигу, и искористила прилику да похвали рад дирекотра ове Установе.

Ново школско возило стигло је после десет година, па је на овај начин дотрајали возни парк једним делом обновљен.

После дугог низа година Основна школа је добила нов аутомобил. Користим ову прилику да посебно захвалим народном посланику Милији Милетићу и председници општине Сврљиг Јелени Трифуновић на разумевању и схватању потреба Школе за оваквим аутомобилом. Наредних месеци ућићемо у процедуру набавке још једног аутомобила и на тај начин смањити и онако велике трошкове путовања, рекао је директор Саша Голубовић.

Народни посланик Милија Милетић истиче да ће се у наредном периоду заједно са својим колегама из скупштинских клупа залагати да обезбеде још више донација и помоћи које су неопходне Школи у Сврљигу.

Иначе, вредност аутомобила је 1 440 000 динара.

Најновије на порталу Општине Сврљиг