Општина Сврљиг

Радетова 31, 18360 Сврљиг

+381 (18) 821 018

Контакт телефон

Радно време

Пон. - Пет. 7:00 – 15:00

Завршена “Сеоска лига у шаху“ Сврљиг 2015

Председница општине Сврљиг Јелена Трифуновић и народни посланик Милија Милетић уз доделу признања, похвалница, медаља и пехара обележили су успешан завршетак “Сесоке лиге у шаху“ коју је организовао Општински шаховски савез уз свесрдну сарадњу и подршку Локалне самоуправе.

Победник овог локланог турнира је екипа месне заједнице Грбавче, другопласирани су шахисти села Ђуринац, а треће место припало је МЗ Плужина.

МЗ Нишевац је на четвртом месту, а одмах иза су Драјинац, Преконога, Белоиње и Црнољевица.

sahist

Сматрам да нису улудо бачена средства која су вам опредељена. Овде видим велики број такмичара и екипа, што ме заиста радује, истакла је председница општине Сврљиг Јелена Трифуновић и додала да општина неће заборавити на овај спорт, већ ће га у будућности још више промовисати и ширити.

Народни посланик Милија Милетић рекао је да се на овај начин села организују, људи се друже и учвршћују се пријатељства, што је и примарни циљ.

Најновије на порталу Општине Сврљиг

Јавни позив за учешће на конкурсу за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Сврљиг у 2023. години.

Јавни позив за учешће на конкурсу за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области

Опширније

Председник општине Сврљиг