Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Састанак директора са председницом општине

Почетком ове недеље одржан је устаљени састанак председнице општине Сврљиг са директорима и руководиоцима јавних предузећа и установа са територије општине Сврљиг.

На почетку радног састанка директор Дома здравља упознао је директоре и председницу општине са активностима ове здравствене установе. Он је истакао да се спрема нови кадровски план за 2016. годину, а све у складу са Законом. Будимовић је рекао да уколико осатне стари план Дом здравља ће морати да прогласи пет лица као технолошке вишкове. Он је на крају свог излагања додао да је тренутно актуелан систематски преглед деце, који ће се наставити у току следеће недеље.

Влада Дикић, шеф рачуноводства Центра за туризам, културу и спорт Сврљиг предочио је присутнима досадашње активности ове установе и најавио припрему финансијског плана за идућу годину.

Директор ЈКСП “Сврљиг“ истиче да се сви радови у овом предузећу приводе крају, а тренутно су актуелни радови на уређењу некатегорисаних путева. Он је најавио и почетак зимског одржавања путева које креће 15. новембра.

Да ЈП “Дирекција за изградњу Сврљига“ ради по плану и активна је на терену, потврдио је директор Добривоје Стојановић. Он истиче да је уређено више од пола атарских путева на целој територији Сврљига. Стојановић каже да је акција “На динар, четири динара“ успешно завршена.

Директорка Средње школе Лела Митић каже да је тренутно Школа у поступку решавања технолошких вишкова и закључила да су деца незадовољна радом професора Енглеског језика, о чему ће се водити разговори у наредном периоду.

Иначе, по речима осталих директора све установе и предузећа послују по плану и припремају потребну документацију за почетак нове 2016-те године.

Најновије на порталу Општине Сврљиг