Општина Сврљиг

Претрага
Close this search box.

Поклони за најмлађе Сврљижане

Сваке године пред наступајуће новогодишње и божићне празнике у походе селима сврљишке општине креће општински караван Деда Мраза. Ове године подељено је око 400 пакетића деци до четвртог разреда ОШ “Добрила Стамболић“ на сеоском и градском подручју.

Сеоска одељења и матичну школу у Сврљигу обишла је и председница општине Сврљиг Јелена Трифуновић и разоговарала са децом и њиховим учитељима.

Председница општине искористила је прилику и са сврљишким најмлађим житељима разговарала о предстојећим празницима, али и о школским активностима.

У преподневним часовима пакетиће смо поделили ученицима основне школе који похађају наставу на сеоском подручју, док смо тачно у подне обишли ученике до четвртог разреда у матичној школи у Сврљигу, каже Трифуновићева.

Јелена Трифуновић истиче да су пакетићи обезбеђени и за полазнике у Предшколској установи “Полетарац“ и да ће у току сутрашњег дана бити подељени.

Јако ми је драго што се наши малишани радују доласку Деда мраза. Певали су нам песмице, разговарали са нама о њиховим потребама и очекивањима у наредној години. Драго ми је што сам чула и неке примедбе, оно што би деца желела да виде још у својим школским двориштима, каже Јелена Трифуновић.

Председница општине искористила је прилику и свој сврљишкој деци пожелела много здравља, успеха, среће и љубави.

Најновије на порталу Општине Сврљиг